Közlekedés

Horrorisztikus járműszerelvényt találtak Fejér megyében - fotók

Szabálytalanul és balesetveszélyesen közlekedő járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból a Fejér megyei rendőrök.

2020.07.16 09:15ma.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Megyei Forgalomellenőrző Alosztályának járőrei az M7-es autópálya velencei pihenőjében 2020. július 14-én éjjel ellenőriztek egy járműszerelvényt és annak 54 éves vezetőjét.

Fotók: police.hu

Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a tehergépjárművön levő Z jelű rendszám nem a forgalmi engedélyben szereplő gépjárműhöz tartozott, érvényes menetlevéllel nem rendelkezett és a három jármű fuvarozását szállítást is díj ellenében végezte.

Az intézkedés során továbbá az is megállapításra került, hogy a sofőr a fuvarozáshoz szükséges hatósági okmányokkal sem rendelkezik, a szállított rakományok rögzítése nem volt megfelelő és a tachográf adatok alapján a megengedett sebességet is túllépte.

A rendőrök a járműszerelvény hatósági jelzéseit és a forgalmi engedélyét a helyszínen elvették, a sofőr ellen pedig az elkövetett jogsértések miatt szabálysértési és büntető feljelentést tettek.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.