Bűncselekmény

Késsel rabolt ki fiatalokat két férfi Vasban

Bántalmazták is áldozataikat.

2020.07.06 12:39MTI

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanújával letartóztatott a Szombathelyi Járásbíróság két férfit, akik fiatalokat raboltak ki a vasi megyeszékhely főterén szombat hajnalban - közölte az MTI-vel hétfőn a Vas Megyei Főügyészség.

Tánczosné Kiss Éva megyei főügyészhelyettes közölte: az egyik gyanúsított - aki különös visszaesőnek számít és csak három hónapja szabadult a börtönből - kést szorított az egyik megtámadott fiatal torkához és megölésével fenyegetőzött. Ezután az elkövetők bántalmazták a négy fiatalt, akik közül egy könnyebben megsérült.

A gyanúsítottak, miután megszerezték a megtámadott fiatalok értékeit, elfutottak a helyszínről, de távozóban még fenyegetőztek, hogy megölik őket, ha feljelentést mernek tenni.

A közlemény szerint rendőrség elfogta a támadókat, a bíróság pedig - ügyészi indítványra - a szökés és elrejtőzés, valamint a nyomozás akadályozásának veszélye miatt vasárnap elrendelte a két gyanúsított letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.