Állatvédelem

Két liter bor csúszott le a torkán, mielőtt volán mögé ült, de amit a csomagtartójában találtak...!

Borgőzös sofőr, mentett kiskutya.

2020.07.05 13:11ma.hu
Képek: police.hu

Egy üllői benzinkútnál intették le 2020. július 1-jén délelőtt a monori járőrök azt az autóst, akiről kiderült, vezetői engedéllyel nem rendelkezik. A 49 éves gyáli férfivel szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott. A sofőr elmondása szerint két liter bor csúszott le a torkán mielőtt a volán mögé ült. A rendőröknek az előállításon kívül más dolguk is akadt, a csomagtartóban ugyanis egy nyüszítő kiskutyát találtak. Hamar félbevágtak egy műanyag flakont, vizet töltöttek bele és megitatták a sofőr szerint nem sokkal korábban az út széléről összeszedett jószágot. Míg az egyik járőr babusgatta, társa egy közeli kutyamentő szervezet munkatársát hívta segítségül, az ő gondjaira bízták az ebet.

A sofőrrel szemben a Monori Rendőrkapitányság Igazgatásrendészeti Osztályán engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési eljárás, Közlekedésrendészeti Osztályán járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.