Tragikus baleset

10 éves kisfiával esett a mikei horgásztóba egy férfi, csak a gyermeket tudták megmenteni

Tragédia lett a horgászatból.

2020.07.01 10:44ma.hu

Kedden az esti órákban riasztották a Kötél Speciális Mentőszolgálat munkatársait, valamint a barcsi, kadarkúti, nagyatádi tűzoltókat Mikébe. A kettes számú horgásztóban eltűnt egy férfi és nevelt fia, akik egy csónakból kerültek a vízbe. Mire a speciális mentők a helyszínre érkeztek a fiút egy rendőr kimentette. A kadarkúti rendőr bevetette magát a vízbe és úszva sietett a gyermek segítségére, akit aztán sikeresen partra segített. A tíz év körüli gyermeket az Országos Mentőszolgálat munkatársai látták el - írja a Sonline.

Az édesapa segítségére hat búvár igyekezett, ám eközben a barcsi tűzoltók is elindultak keresésére kishajójukon. Mivel sekély volt a víz rátaláltak a férfire, azonban az életét már nem lehetett megmenteni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.