Gyilkosság

68 éves férfi fojtogatta a feleségét, a nő a kórházban meghalt

Emberölés miatt letartóztattak egy pécsváradi férfit.

2020.06.26 14:30MTI

Emberölés miatt rendelte el a Pécsi Járásbíróság annak a hatvannyolc éves pécsváradi férfinak a letartóztatását, aki fojtogatta feleségét szerdán; a nő, kórházba szállítását követően, egy nappal később meghalt.

A Pécsi Törvényszék pénteki közleményében azt írták, a férfi szerdán, kora reggel egy veszekedés során bántalmazta feleségét pécsváradi otthonukban. A nő a bántalmazás következtében a földre került, ezután a férfi megragadta a nyakát és addig szorította, amíg eszméletét vesztette. Tettét követően a férfi telefonon értesítette a segélyszolgálatot, a nőt kórházba vitték.

A férfi letartóztatását egy hónapra rendelte el a bíróság.

A gyanúsított féltékenységgel magyarázta tettét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.