Közlekedés

Nekiment egy virágládának, majd elaludt a részeg sofőr, rendőrök ébresztették

A férfi vezetői engedély nélkül vezetett, ráadásul kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás sem volt a járművén.

2020.06.25 10:58ma.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. június 24-én 2 óra körül arról, hogy egy személygépkocsi nekiment egy virágládának Debrecen belvárosában. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és észlelték, hogy a jármű vezetője az autó kormányára borulva alszik. A járőrök a férfit felébresztették, és vele szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket jelzett.

Az ellenőrzés során kiderült az is, hogy tiszacsegei lakosnak nincs jogosítványa, továbbá az általa vezetett autón kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás sem volt. A rendőrök a férfit elfogták, majd előállították. Vele szemben engedély nélküli vezetés szabálysértés, valamint járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást a Debreceni Rendőrkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.