Baleset

Személyautó és vonat ütközött Derecskén

Piros jelzést mutató fénysorompós vasúti átjáróban történt.

2020.06.22 02:11MTI

Személyautó és vonat ütközött vasárnap kora este Derecske külterületén egy vasúti átjáróban - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Papp-Kunkli Nóra elmondta: a debreceni és berettyóújfalui hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit, és a vonaton utazó 29 embernek segítettek átszállni a vonatpótló buszra.

A személyautóban hárman utaztak, közülük egy embert könnyű sérüléssel a mentők a debreceni kórházba szállítottak.

A Mávinform a közösségi oldalán arról tájékoztatott: a Debrecenből Nagykerekire tartó személyvonat Derecskénél a működő, és piros jelzést mutató fénysorompós vasúti átjáróban ütközött a személygépkocsival.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.