Közlekedés

157 km/órával előzött egy részeg sofőr Dukánál - videó

Büntetőeljárás indult a férfival szemben, valamint a gyorshajtás miatt közigazgatási bírságot és büntetőpontot is kapott.

2020.06.19 16:32ma.hu

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai 2020. június 18-án közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak a 84-es számú főút Vas megyei szakaszán.

A rendőrök az ellenőrzés során egy olyan járművezetővel szemben is intézkedtek, aki a megengedett 90 km/h helyett 157 km/h sebességgel előzött autójával a főúton, Duka térségében. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a férfi szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt. Vele szemben - vezetői engedélyének elvétele mellett - járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, a gyorshajtás miatt pedig a rendőrök közigazgatási bírságot szabtak ki és hat büntetőpontot adtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.