Baleset

Felborult egy balesethez tartó mentőautó Lajosmizsénél

Eddig tisztázatlan körülmények között, összeütközött egy autóval.

2020.06.08 21:00MTI
MTI/Donka Ferenc

Autóval ütközött, majd felborult egy balesethez tartó mentőautó az 5-ös főúton Lajosmizsénél hétfő délután; két embert kórházba szállítottak - tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

A katasztrófavédelem közlése szerint az 5-ös főúton, Lajosmizse és Felsőlajos között először egy úgynevezett utoléréses baleset történt, egy személyautó és egy kisbusz ütközött.

Később, mindössze egy kilométerre a korábbi balesettől a helyszínre tartó, megkülönböztető jelzést használó mentő - eddig tisztázatlan körülmények között - összeütközött egy autóval és felborult.

Horváth Erika rendőrségi szóvivő elmondta: a balesetek helyszíneiről két embert kórházba szállítottak. A rendőrök félpályás útlezárás mellett helyszíneltek.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.