Baleset

Dunába ugrott egy férfi - jelenleg is tart a keresése

Dunába ugrott egy férfi vasárnap éjjel - állítja több szemtanú. A rendőrök egyelőre még nem találták meg.

2020.06.01 13:52ma.hu

Május 31-én éjjel valaki a Lánchídról a Dunába ugrott. Volt, aki még látta felbukkanni a férfit a vízben, nem sokkal azonban elmerült – írja az Index.

A BRFK sajtóosztálya az Indexnek megerősítette, hogy május 31-én egy órakor azzal hívták a rendőröket, hogy egy férfi a Lánchíd pesti hídfőjénél, a hídról a Dunába ugrott. A tanúk szerint a férfi egyedül volt és világos pólót viselt.

A dunai hajósok a bejelentéstől számított négy, a rendőrök pedig hat perccel később a helyszínre érkeztek és megkezdték a férfi keresést − mondta Nothoff Ingrid rendőr őrnagy, a BRFK kommunikációs munkatársa.

Sötétedés után a kutatást felfüggesztették, hajnalban azonban újrakezdték, amely jelenleg is tart, de egyelőre a férfit nem találták meg.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.