Erőszak

Ököllel ütötte a lányát, majd a lépcső tetejéhez vitte és meglökte

Brutálisan megverte 11 éves lányát egy makói férfi - nem először.

2020.05.26 15:35ma.hu

Rendszeresen verte 11 éves lányát egy Csongrád megyei férfi. A szegedi bíróság letartóztatta a bántalmazó apát - jelentette a Kékfény.

A férfi múlt szerdán este 9 és 10 óra között bántalmazta 11 éves kislányát Makón. A férfi a gyerek haját húzta, az ágyra lökte, majd ott több alkalommal is nagy erővel arcon ütötte.

Ezt követően a kislány pólóját hátulról megragadva a nyakánál fogva megszorította, majd a lakás galériájánál levő ágyról a lépcsőhöz húzta, s ott hirtelen elengedte, amelynek következtében a kislány a lépcsőfordulóig csúszott le. A bántalmazás következtében a kislánynak 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülései keletkeztek.

A védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a Makói Járási Ügyészség az eljárás meghiúsítása, valamint bűnismétlés veszélye miatt indítványozta a gyanúsított letartóztatását. A férfi ugyanis többszörösen büntetett előéletű, cselekményét végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett szabadságvesztés hatálya alatt követte el.

Legutóbb szintén a kislánya sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt ítélték el. A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapi időtartamra elrendelte a férfi letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.