Erőszak

Gumilövedékes fegyverrel lövöldöztek Újpesten

Egy család tagjai két autóval érkeztek a helyszínre, és szóváltásba keveredtek egy ott lakó családdal.

2020.05.24 18:39MTI

Családi vita miatt lövöldöztek Újpesten vasárnap, az elkövető gumilövedékes fegyvert használt - közölte a rendőrség délután a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint 13.05 órakor érkezett bejelentés arról, hogy a IV. kerületi Temesvári utcában lövöldözés történt.

A rendőrök megállapították, hogy egy család tagjai két autóval érkeztek a helyszínre, és szóváltásba keveredtek egy ott lakó családdal. A vita során az egyik autó utasa egy gumilövedékes fegyverrel több lövést adott le, majd a helyszínről elmenekültek. Két ember sérült meg, a mentők mindkettejüket kórházba vitték.

A rendőrség megkezdte a feltételezett elkövetők felkutatását - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.