Közlekedés

Két baleset is történt, több kilométeres torlódás az M5-ösön

Egy ember életét vesztette.

2020.05.18 10:21MTI

Két baleset is történt, és az egyikben egy ember meghalt hétfőn kora délelőtt az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Inárcs térségében; az utat teljes szélességében lezárták - tájékoztatta az MTI-t a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szabóné Berki Bianka közölte: a balesetek a sztráda 36-os kilométerszelvényében történtek, a szakaszon több kilométeres torlódás alakult ki.

Reggel 8 órakor két jármű ütközött, ám ekkor személyi sérülés nem történt. Fél órával később viszont két kamion karambolozott, amelynek következtében az egyik teherautó vezetője életét vesztette.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére megváltozott forgalmi renddel kell számolnia a járművezetőknek, az utat fokozatosan szabadítják majd fel - közölte a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.