Baleset

Mozdonyajtó vágta le egy férfi ujjait a budaörsi vasútállomáson

Rendőrök segítettek rajta.

2020.05.14 09:06ma.hu
police.hu

Balesetről érkezett bejelentés 2020. május 11-én 11 óra 50 perckor, egy szerencsétlenül járt férfi két ujját vágta le a mozdony ajtaja a budaörsi vasútállomáson.

A segélyhívásra elsőként érkező járőrpár egyik tagja - aki korábban mentő gépkocsivezetőként dolgozott másodállásban - előkapta a szolgálati gépjárműből egészségügyi felszerelését, és késlekedés nélkül megkezdte a sérült ellátását. Míg ő fertőtlenítette az ujjakat, majd fedőkötéssel látta el a sebesülést, társa a forgalomirányító helyiségben lévő hűtőszekrény fagyasztórekeszéből kikaparta a jeget, amit aztán egy nejlonzacskóba szórt. Az egyik ujjdarabot ugyanis a sérült férfi addig egy papírzsebkendőben szorongatta. Mire a mentőegység a helyszínre ért a sérülést ellátták, az ujjpercet jegelték, megadva az esélyt a visszaoperálásra.

A 48 éves férfit és a végtagdarabot a mentők kórházba vitték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.