Baleset

Repcésbe repült egy autó az éjjel

Baleset történt kedden este negyed kilenc körül Mezőkövesd határában, a Szihalmi út és a nyugati elkerülő út kereszteződésében.

2020.05.06 10:30ma.hu

Baleset történt kedden este negyed kilenc körül Mezőkövesd határában, a Szihalmi út és a nyugati elkerülő út kereszteződésében. Egy Mazda haladt a város irányából a Zsóry felé, a kereszteződés előtti bal kanyart azonban azzal a tempóval nem tudta bevenni, a padkán megcsúszott, egy beton áteresz és az árok széle megdobta, majd az autó a szemközti repcetáblába repült. Az autó vezetője könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a mentők kórházba szállították - tudósította a Mezőkövesd Képekben Facebook-oldal.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.