Erőszak

Maró folyadékot öntött lánya fejére egy férfi

Az orosházi apának nem tetszett, hogy a lánya gyakran váltogatja partnereit.

2020.05.06 02:30ma.hu

Vegyszerrel öntötte le a lányát egy férfi 2019. április 21-én, Orosházán, az Október 6. utcában, írja a police.hu. A férfi elmondása szerint a gyermeke gyakran váltogatta partnereit. Megpróbált beszélni vele erről, de nem tudott rá hatni.

Ezért a vizsgálat szerint egy félliteres műanyag flakonba maró hatású folyadékot tett, és az utcán, egy olyan helyen, ahol tudta, hogy meg fog jelenni a lánya, megvárta őt. Amikor megérkezett, odalépett hozzá és megkérdezte tőle, hogy kivel fog találkozni. A lány válasza után elővette a flakont és azért, hogy ne tudjon elmenni a randevúra, a vegyszerrel lelocsolta őt. A férfi a lány fejére is öntött a folyadékból, ami lecsorgott az arcára, így a maró anyag súlyos sérüléseket okozott.

Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfi ellen súlyos testi sértés miatt eljárást indított. A nyomozás befejeződött, a büntetőeljárás iratait továbbították az ügyészségre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.