Kisteherautó borult fel a XI. kerületben

Képek a hűtőkocsi borulásról! Személyi sérülés nem történt!

Rakomány nélküli hűtőkocsi borult az oldalára kedden délután a főváros XI. kerületében. A Lublin típusú kisteherautó a Bocskai út Petőfi híd felé vezető oldalán a Fadrusz utca és a Könyves György utca között szenvedett balesetet.

Képek! Kisteherautó borult fel a XI. kerületben képgaléria

2009.01.13 19:37ma.hu/Katasztrófavédelem

Személyi sérülés nem történt. A tűzoltók drótkötél és daru csörlőjének segítségével állították kerekeire a járművet, majd félretolták az útról. Az eset miatt a Bocskai út érintett szakaszának Petőfi híd felé vezető oldalát háromnegyed órára le kellett zárni - tájékoztatotta la ma.hu-t Kis-Guczi Péter az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese.

Fotók: Kis-Guczi Péter/Katasztrófavédelem

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.