Baleset

Nem tartott kellő követési távolságot, súlyos balesetet okozott

A közlekedési balesetben az egyik autó utasa súlyos, míg a vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

2020.02.25 12:41ma.hu
police.hu

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy hajdúbagosi lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a 77 éves férfi egy Ford típusú személygépkocsival közlekedett Sáránd irányából Debrecen felé 2019. december 30-án 15 óra körül. A sofőr járműjével helytelenül választotta meg a követési távolságot és hátulról egy személyautónak ütközött, amit nekitolt az előtte álló gépkocsinak. A közlekedési balesetben az egyik autó utasa súlyos, míg a vezetője könnyű sérüléseket szenvedett.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.