Bűnügy

Feladta magát a csepeli emberölés feltételezett elkövetője

A budapesti rendőrök elfogták a 24 éves K. Csabát, miután önként jelentkezett a csepeli rendőrkapitányságon.

2020.02.22 16:30ma.hu

2020. február 22-én 0 óra 11 perckor érkezett bejelentés arról, hogy Budapest XXI. kerületében, a Rákóczi Ferenc utcában egy román állampolgárságú férfit előzetes szóváltást követően bántalmaztak, aki a mentőszolgálat szakszerű ellátása ellenére a helyszínen életét vesztette.

A bevezetett nyomozási cselekmények és adatgyűjtés eredményeként a nyomozók egy órán belül azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves román állampolgárt, K. Csabát, aki ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki és emberölés bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást.

A férfi 2020. február 22-én 14 órakor adta fel magát a XXI. kerületi rendőrkapitányságon, ahol a rendőrök elfogták, elszámoltatása jelenleg is folyamatban van. ​

Friss: feladta magát a feltételezett elkövető

A férfi 2020. február 22-én 14 órakor adta fel magát a XXI. kerületi rendőrkapitányságon, ahol a rendőrök elfogták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.