Baleset

Pánik Balatonszemesen, menekítették a gyerekeket

Három gázpalack is felrobbant, tele ment füsttel a közeli óvoda.

2020.02.21 12:36Ma.hu

Lángra kapott egy kazánház csütörtökön kora délután Balatonszemesen. A Hírbalaton beszámolója szerint egy családi házhoz tartozó 12 négyzetméter alapterületű kazánház égett.

Az egységek kiérkezése előtt három gázpalack a tűz miatt felrobbant. A siófoki hivatásos, és a balatonboglári önkormányzati tűzoltók két vízsugárral rövid időn belül körülhatárolták és eloltották a lángokat. A lakóépületre a tűz nem terjedt át, az csak füsttel telítődött.

A közelben lévő óvoda épülete füsttel telítődött, ezért onnan 52 gyermeket és 14 felnőttet kellett kikísérni. Számukra melegedő buszt rendeltek a helyszínre a beavatkozás idejére. Az óvoda átszellőztetése után a gyerekek és dolgozók visszamehettek az épületbe.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.