Bűnügy

Tizennyolcmillió forint értékben csempészett cigarettát egy férfi

Az autót hátrahagyva próbált elmenekülni.

2020.02.21 00:30MTI
police.hu

Elfogtak a rendőrök egy férfit, akinek az autójában tizennyolcmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak Tiszabecs környékén - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A kölcsei határrendészet járőrei szerdán Uszka külterületén akarták igazoltatni az autóval közlekedő 22 éves férfit, de nem állt meg, hanem nagy sebességgel továbbhajtott. A rendőrök Tiszabecs előtt fogták el az uszkai férfit, aki az autót hátrahagyva próbált elmenekülni.

A rendőrök a járműben 12 ezer doboz magyar adó- és zárjegy nélküli cigarettát találtak - írták. A férfit és a dohányárut átadták a Nemzeti Adó-és Vámhivatal munkatársainak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.