Erőszak

Ma itt meghalsz - mondta a férfi, majd fojtogatta és levizelte a nőt

A Pest Megyei Főügyészség kérte a letartóztatását annak a férfinak, aki három napja ájulásig fojtogatta és verte volt élettársát, akit azzal csalogatott volt közös albérletükbe, hogy segítsen neki takarítani.

2020.02.19 10:37ma.hu

A férfi nem tudta feldolgozni, hogy volt élettársa elhagyta, ezért amikor a nő elment hozzá takarítani, összeveszett vele, és amikor a nő távozni akart, a férfi nem engedte el.

Bezárta az ajtót és fojtogatni kezdte volt élettársát, majd az elernyedt és földre került nőt le is vizelte. Ezután arra kényszerítette, hogy folytassa a takarítást, követte a nőt a fürdőszobába, ahol még három-négyszer elszorította a torkát, illetve többször arcon is ütötte, miközben közölte vele, hogy „ma itt meghalsz” - olvasható a főügyészség közleményében. Amikor a férfi figyelme rövid ideig másra terelődött, a nő ki tudott menekülni a házból.

A rendőrség aljas indokból elkövetett emberölés kísérletével gyanúsítja a férfit. A főügyészség azért kérte a letartóztatását a bíróságtól, mert tartani lehet tőle, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén megkísérelné megölni a nőt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.