Baleset

Meghalt egy ember, aki autójával vonattal ütközött Nagykanizsán

Nem volt elég erős a terepjáró.

2020.02.13 10:33MTI

A helyszínen életét vesztette annak a terepjárónak a sofőrje, amelyik csütörtök délelőtt vonattal ütközött Nagykanizsán - értesült az MTI a helyszínen.

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte: vasúti átjáróban történt a baleset Nagykanizsán, a Csengery út közelében, ahol egy terepjáró és egy személyvonat ütközött.

Az MTI tudósítója a helyszínen azt tapasztalta, hogy egy kavicsos, földes út és a Nagykanizsa-Murakeresztúr közötti vasúti vonal fénysorompós keresztezésében történt a baleset. A Nagykanizsa felé haladó személyvonat a síneken több száz métert tolta maga előtt a terepjárót, amíg a szerelvény meg tudott állni. A terepjárót vezető férfi a helyszínen meghalt.

A vonat utasait a MÁV dolgozói leszállították és visszakísérték a földutas kereszteződéshez. A vonatközlekedés szünetel az érintett vasúti szakaszon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.