Bűnügy

Elgázolt egy gyalogost és otthagyta - keresi a rendőrség

A zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2020.02.10 16:23ma.hu
police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a segítségnyújtás elmulasztása elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2020. február 7-én 18 óra 15 perc körül Petrikeresztúron közlekedett Lenti irányába egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú, fehér vagy világos színű kistehergépkocsival egy ismeretlen személy, amikor a Kossuth Lajos utca 80. számú ház előtti útszakaszon elütötte a vele azonos irányban, az útpadkán haladó személyt.

A baleset során a gyalogos könnyű sérüléseket szenvedett, az ismeretlen személy segítségnyújtás nélkül a helyszínt elhagyta.

A balesetet okozó tehergépkocsi hátsó ajtajain, azoknak felső és alsó sávjában fényvisszaverő fólia található.

A baleset körülményeinek tisztázása érdekében a rendőrség kéri, hogy aki a balesettel összefüggésben vagy a képen látható tehergépkocsival kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.