Erőszak

Elfogták a Budapesten megölt külföldi férfi feltételezett gyilkosát

A rendőrség hét órán belül azonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható amerikai-brit állampolgárt.

2020.02.08 20:58MTI

A nyomozók elfogtak egy 26 éves amerikai-brit állampolgárt, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy francia férfit Budapesten - közölte a rendőrség szombaton a honlapján.

Korábban azt közölte a rendőrség, hogy idegenkezűség okozta annak a külföldi férfinak a halálát, akinek a holttestét szombaton kora reggel találták meg a főváros V. kerületében.

Azt írták, bejelentést kaptak arról, hogy egy férfi fekszik a Ferenczy István utcában. A mentők megállapították, hogy a 25 éves külföldi állampolgár a helyszínen belehalt súlyos sérüléseibe.

A rendőrség hét órán belül azonosította a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható amerikai-brit állampolgárt, akit 14 órakor egy Múzeum körúti lakásban elfogtak.

A férfit emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatják ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.