Bűncselekmény

Önbíráskodás Bátorterenyén: egy kislányt is bántalmazott a férfi

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

2020.02.07 17:19ma.hu

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság önbíráskodás és súlyos testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást Z. Sándor 41 éves bátonyterenyei lakos ellen.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. február 6-án a délutáni órákban a város egyik családi házának udvarára bemászott, melyet követően ismerősét a nyakánál megragadta, ököllel megütötte, miközben tartozását követelte tőle. A gyanúsított ezután a sértett bejárati ajtónál tartózkodó gyermekkorú lányát a folyosóra lökte, aki elesett és megsérült. A beszerzett elsődleges orvosi vélemény alapján a sértett könnyű, a gyermekkorú pedig súlyos sérülést szenvedett.

A bejelentést követően a rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.