Bűncselekmény

Megölte két gyermekét, majd magával is végzett egy férfi Tatabányán

Az apa az otthonukban ölte meg 7 és 9 éves gyermekét, majd magával is végzett.

2020.02.07 15:04MTI
police.hu

Megölte két gyermekét, majd magával is végzett egy férfi Tatabányán - közölte pénteken, kora délután a honlapján a rendőrség.

Az apa az otthonukban ölte meg 7 és 9 éves gyermekét, majd magával is végzett.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken fél 12-kor kapott bejelentést a családi veszekedésről, a helyszínen azonban már csak a tragédia megtörténtét tudták megállapítani.

Az MTI információi szerint a bűncselekmény Tatabánya Bánhida városrészében, családi házas övezetben történt. A veszekedés után az anya elment otthonról, a rendőröket a szomszédok értesítették.

A járőrök a 7 és 9 éves fiút megpróbálták újraéleszteni, de már nem lehetett segíteni rajtuk.

Az MTI úgy tudja, a 40 év körüli apa pszichiátriai kezelés alatt állt.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.