Rendőrség

Boltba ment, aztán eltűnt egy 12 éves kisfiú Budapesten

A ferencvárosi rendőrök keresik a gyereket.

2020.02.04 07:47ma.hu
Forrás: police.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 12 éves Kótai Márk Marcell eltűnése ügyében.

A rendőrségen édesanyja tett bejelentést, hogy Kótai Márk Marcell 2020. február 3-án 19 óra körül ferencvárosi lakásukból egy üzletbe elment vásárolni, azóta életjelet nem adott magáról.

A rendőrök jelenleg is keresik a fiút. Kótai Márk Marcell körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, aki eltűnésekor fehér cipőt, zöld melegítőt, valamint kék kabátot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.