Baleset

10 gyerek sérült meg egy balesetben Bács-Kiskun megyében

Vélhetően a csúszós út miatt egy menetrend szerinti autóbusz megcsúszott és közlekedési balesetet szenvedett.

2020.01.30 15:30ma.hu

Géderlakon, a Dunaszentbenedeki úton csütörtökön délelőtt vélhetően a csúszós út miatt egy menetrend szerinti autóbusz megcsúszott és közlekedési balesetet szenvedett. A baleset során az elsődleges adatok szerint 10 személy sérült meg – közölte a police.hu.

A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Az útburkolatok Bács-Kiskun megyében több helyen – a jegesedés miatt – csúszóssá váltak.

A buszban utazók közül 10 gyerek megsérült. A rendőrség közleménye szerint összesen 12 személy szenvedett sérülést. A helyszínelés befejeződött, így ismét zavartalan a forgalom.

Helyszíni információk szerint reggel az iskolásokat szállította a menetrendszerinti busz, amikor a Dunaszentbenedeki úton haladva nem tudta a kanyart bevenni. Miután az úton megcsúszott, az árokba csapódott, és az iskola falától 1 méterre sikerült megállnia. A gyerekek már éppen készültek a leszállásra, amikor megcsúszott a busz, így a becsapódás erejétől többen elestek, megütötték magukat. A helyi ügyeletes orvost hívták ki a sérültekhez, mivel a gyerekek fájdalomra panaszkodnak, végül mentőt is hívtak hozzájuk. A község polgármestere szerint összesen 43-an utaztak a buszon.

Pozsgai Ákos / baon.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.