Bűnügy

Tízéves fiú rabolt ki késsel egy 13 éves lányt Kőbányán

Korcsolyázásra kellett neki a pénz.

2020.01.28 09:01ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett miatt indított eljárást egy tízéves fiú ellen, aki a gyanú szerint 2020. január 26-án 15 óra körül a 28-as villamoson egy késsel megfenyegetett egy 13 éves lányt, akitől pénzt követelt.

A lány a fenyegetés hatására 700 forintot át is adott a fiúnak, aki a következő megállónál leszállt a villamosról és elfutott. A rendőrséget a sértett szülei értesítették. A X. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a személyleírás alapján a villamosmegállótól nem messze megtalálták a fiatal támadót, akit bevittek a rendőrségre és értesítették a fiú szüleit is.

A gyermeknél megtalálták a kést és a pénzt is, aki meghallgatása során elmondta a nyomozóknak, hogy korcsolyázni akart a rabolt pénzből.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt folytat eljárást. A rendőrök értesítették az illetékes gyámhivatalt.​​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.