Tűz

Eloltották a lakástüzet a IX. kerületi Lónyay utcában

Az oltásban tíz járművel harminc tűzoltó vett részt.

2020.01.16 13:45MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Eloltották a tüzet a Budapest IX. kerületi Lónyay utcában, ahol csütörtökön kora délután kigyulladt és teljes terjedelmében égett egy második emeleti lakás - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Kisdi Máté elmondta, hogy az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltók és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat vonult ki.

Egy embert egy erkélyről hoztak le, és átadták a mentőknek. Az oltásban tíz járművel harminc tűzoltó vett részt. Az épületből húsz embert kísértek ki, a helyszínre melegedőbusz is érkezett. Jelenleg utómunkálatokat végeznek - ismertette szóvivő.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.