Bűnügy

Órákig elsétáltak mellette az emberek - megdöbbentő részletek a XIII. kerületben halálra vert nőről

Egy irodaház előtt feküdt a holttest.

2020.01.16 08:22ma.hu

Mint arról a ma.hu is beszámolt, halálra vertek egy nőt a XIII. kerületben. A holttestet egy Népfürdő utcai irodaház előtt találták meg.

Az áldozat 33 éves volt, hajléktalanként élt.

A helyszíni szemle megállapította: a nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy sérüléseibe belehalt.

A BRFK életvédelmi osztálya halált okozó testi sértés bűntett miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, és megkezdte az elkövető felkutatását.

"Három éve dolgozunk ebben az irodaházban, sokkoltak a történtek. Főleg, hogy minden egyes nap arra sétálunk el, ahol megtalálták a nőt, és mi láttuk is a földön fekvő embert már tegnap délben, de annyira be volt takarózva, hogy a feje búbja sem látszott ki. Biztosak voltunk benne, hogy csak alszik" – mondta a Blikknek egy szemtanú, aki azt is hozzátette, se vérfolt, se más, bántalmazásra utaló jel nem volt látható a test körül. Akár egy napja is holtan fekhetett az áldozat.

A környékbeliek döbbenten állnak az eset előtt, az irodaházak dolgozói ugyan gyakran látnak hajléktalanokat a Duna melletti parkban, elmondásuk szerint korábban sosem volt példa semmilyen erőszakos cselekedetre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.