Erőszak

Nyakon szúrta osztálytársát egy elsős gyerek Sándorfalván - videó

A diákkal már korábban is voltak problémák.

2020.01.14 15:20ma.hu

Ceruzával nyakon szúrta osztálytársát egy elsős kisfiú múlt csütörtökön a sándorfalvi Pallavicini Sándor Általános Iskolában – számolt be az RTL Híradója.  A megsérült gyereket azonnal orvoshoz vitték, könnyebben sérült meg.

A támadást elkövető diákkal korábban is volt probléma, fél év alatt már igazgatói figyelmeztetést is begyűjtött, az iskola a családsegítőhöz fordult. A gyereket eltanácsolták az iskolából. Az ügyben az intézmény vizsgálatot indított.

A kisfiú édesanyja a hírműsornak telefonon úgy nyilatkozott: szerint gyermekét provokálták, amire nem jól reagált. A megszúrt osztálytárstól bocsánatot kértek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.