Tűzvész

Kisbabás, gyermekes család maradt fedél nélkül, gyűjtést szerveztek nekik

A családnak nagyon gyorsan menekülniük kellett, szinte mindenük odaveszett.

2020.01.13 09:33Ma.hu

Kigyulladt egy kettőszáz négyzetméteres lakóház pénteken éjszaka Erdőkertesen. Egy öt hónapos kisbaba és egy 10 éves kislány is van a fedél nélkül maradt családban. Gyűjtést szerveztek nekik, sok mindenre számítanak.

A ház nagy lángokkal égett, így szinte minden elszenesedett, a családnak nagyon gyorsan menekülniük kellett, szinte mindenük odaveszett.

A tragédia a Gödöllőhöz közeli Erdőkertesen történt péntek éjjel az Eperjes utcában. A tűzoltók kiérkezésekor az épület már teljes egészében égett.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a tüzet a gödöllői és az aszódi hivatásos tűzoltók oltották el, majd átvizsgálták a kiégett helyiségeket. Az ingatlanban nyolc ember lakott, ők rokonokhoz költöztek.

A Facebookon gyűjtést szerveznek a családnak. Egy hölgy azt írta a bejegyzésében, hogy olyan alapvető dolgokra lenne szükségük, mint cumis üveg, baba ágy, pelenka, babaruha.

Az alábbi posztban elérhetőek azok a telefonszámok, amelyeken keresztül fel lehet venni a kapcsolatot a gyűjtést szervező hölggyel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.