Keresték

Megtalálták a Gödről eltűnt idős asszonyt

Megtalálták a Gödről eltűnt idős asszonyt. Zsuzsa néni több napja tűnt el otthonából, családja a Facebookon kért segítséget.

2020.01.10 11:00ma.hu

Péntek délelőtt tette közé az örömhírt Zsuzsa néni unokája, hogy megtalálták nagymamáját, aki  életben van.

Ezt írta: MEGTALÁLTUK! Kérem osszátok a jó hírt!
Most érkezett a telefon, hogy nagymamámat megtalálták és életben van! Nem lehetünk elég hálásak az elmúlt napokban nyújtott segítségekért, aggódó szavakért, megosztásokért. Nagyon köszönünk mindent! Részleteket sajnos még nem tudunk, mert eléggé sokk hatása alatt van… és idő míg megtudunk mindent… Köszönjük az összefogást!

A 70 éves idős asszony szinte a teljes agglomerációban keresték. Nemcsak a szakszolgálatok, hanem civilek is bekapcsolódtak a felkutatásba. Többen ajánlották fel segítségüket a családnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.