Bűnügy

Letartóztatták a brutális pilisi gyilkosság gyanúsítottját

Késsel mellbe szúrta áldozatát, aki a helyszínen életét vesztette.

2019.12.20 16:36MTI

Elrendelte a pilisi gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását a Budakörnyéki Járásbíróság - tudatta a Budapest Környéki Törvényszék pénteken közleményben az MTI-vel.

A gyanúsított hónapok óta szívességi alapon pilisi barátjánál lakott. Sokat vitatkozott barátja 39 éves élettársával, mert a nő nem akarta, hogy a férfi velük lakjon.

Szerdán veszekedés alakult ki az elkövető és a nő között, a férfi késsel mellbe szúrta áldozatát, aki a helyszínen életét vesztette. A rendőrség még aznap elfogta és meggyanúsította a férfit. A gyanúsításban szereplő cselekmény akár 15 éves szabadságvesztéssel is sújtható.

A Budakörnyéki Járásbíróság nyomozása bírája szerint tekintettel a kiszabható büntetés súlyára, illetve arra, hogy a gyanúsítottnak nincs lakóhelye, fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Ezért a bíró elrendelte a gyanúsított letartóztatását január 20-ig. A végzést mindenki tudomásul vette, így az végleges és végrehajtható - közölte a törvényszék.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.