Erőszak

Nagy erőkkel keresi a rendőrség ezt a férfit, mert látott valamit

Szemtanúja volt egy életveszélyt okozó testi sértésnek.

2019.12.20 09:54ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya 01000/929/2019. bűnügyi számon életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A rendőrség egy szemtanút keres, aki körülbelül  25-30 év körüli, sötét hosszú hajú, szakállat és szemüveget viselő férfi, és a rendőrség feltételezése szerint láthatta, amikor 2019. április 2-án 23 óra 30 perc körül a IX. kerület Soroksári út 166. szám alatt található OMV benzinkúton egy ismeretlen ember megvert egy 29 éves fiatalembert, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekményről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.