Bűnügy

Bozótvágó késsel szurkáltak meg egy iskolásokat kísérő tanárt Pestszentlőrincen

A pestszentlőrinci rendőrök még a villamoson elfogták azt a férfit, aki többször megszúrt egy iskolás csoportot kísérő tanárt.

2019.12.19 09:38ma.hu
police.hu

A rendőrség ügyeletére 2019. december 18-án 12 óra 53 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest XVIII. kerületében, az 50-es villamoson egy férfi bozótvágó késsel fenyegeti az utasokat. A segélyhívást követően a XVIII. kerületi járőrök perceken belül a helyszínre értek, és a Teleki utcánál a villamoson elfogták a budapesti 38 éves T. Istvánt.

A nyomozás során kiderült továbbá, hogy T. István többször megszúrt egy férfit. A sérült a rendőrök kiérkezése előtt leszállt a villamosról, és elment a helyszínről; a hatóságot az az orvos értesítette, akinél ellátásra jelentkezett. A sértett egy iskolás csoportot kísért aznap délután. A tanár az elsődleges orvosi vélemény szerint könnyű sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói T. Istvánt súlyos testi sértés bűntett kísérlet és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd kihallgatását követően - mivel a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási csoportja lopás miatt körözte - a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték jogerős büntetésének letöltésére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.