Baleset

Kamionról leszakadt pótkerék tarolt le majdnem két gyereket a buszmegállóban - videó

Csak a szerencsén múlott, hogy nem történt tragédia Nagyorosziban.

2019.12.15 09:46ma.hu

Kamionról leszakadt pótkerék okozott majdnem tragédiát Nagyorosziban, miután a hatalmas gumi egyenesen a buszmegállóban várakozó nagypapa és két unokája felé tartott – írja a Blikk.hu

A nagyobbik, tízéves fiú volt az, aki észrevette a közeledő gumit. A húgát kissé arrébb lökte, majd a kezeivel elkapta a hatalmas abroncsot, amely órákkal később is a helyszínen volt még. A kislány nagyon megijedt, szemtanúk szerint sokkot kapott a történtek után.

„A balesetben két gyermek könnyebben megsérült, mindkettejüket további ellátás és megfigyelés céljából kórházba szállítottuk” – mondta az OMSZ kommunikációs munkatársa a Tényeknek.
A kamion sofőrjét a videófelvételek alapján azonosították és kézre is kerítették: akár 150 ezer forintos bírság is várhat rá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.