Rendőrség

Három óra alatt hárman száguldottak 150-nél is gyorsabban Gyulánál

A 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán 3 óra alatt három autós hajtott el a sebességmérő műszer előtt 150-nél gyorsabban.

2019.12.13 15:13ma.hu
police.hu

Három óra alatt három autós hajtott el 150-nél gyorsabban a rendőrség sebességmérő műszere előtt 2019. december 12-én Békés megyében, a 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán. Ott a megengedett sebesség 110 km/h. Az egyik személygépkocsi vezetője több mint 50-nel lépte túl ezt, 161-el hajtott. A másik két gépkocsi sem ment sokkal lassabban, 159, illetve 151 km/h volt a sebességük, amikor a traffipax felvételt készített róluk.

A gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van. Ezért a rendőrség ismételten kéri a közlekedőket, hogy tartsák be a sebességhatárokat! Télen, amikor az útviszonyok és a látási viszonyok sem kedvezőek, különösen veszélyes gyorsan hajtani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.