Tragédia

Kiugrott a Óbudai Egyetemen a negyedik emeletről az egyik hallgató

A mentők hamar kiértek, de már nem tudtak segíteni az egyetemistán.

2019.12.04 09:47ma.hu

Öngyilkos lett egy hallgató az Óbudai Egyetem Kandó Kálmán Villamosmérnöki Karán kedden - írja az Index. A negyedik emeletről vetette ki magát, a mentők hamar kiértek, de már nem tudtak segíteni rajta.

A rendőrség a lap megkeresésére azt válaszolta, hogy idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.