Erőszak

Mély, suttogó, rekedt hang fenyegetőzött robbantással Kaposváron

Befejezték a vasútállomás és a buszpályaudvarok vizsgálatát.

2019.11.29 18:26Ma.hu

Sehol nem találtak robbanóanyagot, forgalomkorlátozásra már nem kell számítani, viszont a rendőrök arra kérik az autósokat, hogy figyelemmel és türelemmel közlekedjenek.

A Kaposvármost.hu információi szerint a rendőrök végigjárták a reggeli telefonhívás felvételével a vendéglátóhelyeket, hátha valaki felismeri a hangot. A felvételek alapján egy férfi lehetett a betelefonáló, aki végig mély, suttogó, rekedtes hangon jelentette be, hogy "bomba fog robbani a pályaudvaron", azt viszont nem mondta, hogy melyiken, ezért volt szükség a vasút és a buszpályaudvarok lezárására is. Akik hallották azt a bizonyos telefont, egybehangzóan állítják, hogy a telefonáló a segélyhívást az "Allah akbar" kifejezéssel zárta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.