Tragédia

Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának - videó

Szíven szúrta anyja a hároméves kisfiát.

2019.11.25 06:11ma.hu
MTI/Donka Ferenc

Nem volt előjele a kunszentmártoni tragédiának - ezt mondta az RTL híradónak a település polgármestere. Úgy tudja, a nagymama is a házban volt, amikor menye pénteken megölte 3 éves kisfiát. A gyerekkel a karjában a nagymama rohant segítségért a szemközti kocsmába. Információink szerint az apa szinte egész nap otthon volt, csak pár percre hagyta magára a feleségét, ekkor történt a tragédia. Az anya letartóztatásáról hétfőn dönt a bíróság. Egyébként a házaspár sokáig Angliában dolgozott, de néhány éve hazatértek, felújították a nő nagyapjának házát és Kunszentmártonban telepedtek le. A szomszédok elmondása szerint szépen nevelték a gyerekeket, sosem hallottak hangos szót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.