Katasztrófavédelem

Három ember szenvedett szén-monoxid-mérgezést Salgótarjánban

Kórházba szállították őket.

2019.11.24 16:18MTI

Szén-monoxid-mérgezés gyanújával szállítottak kórházba vasárnap három embert Salgótarjánban - közölte az MTI-vel az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Győrfi Pál elmondta: az esethez két egységet riasztottak, a mentők két nőt és egy férfit szén-monoxid-mérgezés gyanújával láttak el és vittek kórházba.

Szeles Péter, a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hivatalvezetője az MTI-vel közölte: a salgótarjáni hivatásos tűzoltók magas gázkoncentrációt mértek a Radnóti közben lévő épület fürdőszobájában, ezért a gázszolgáltató szakemberét is riasztották a helyszínre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.