Baleset

Meghalt egy vaddal ütköző motoros a 73-as úton

Utasa megsérült.

2019.11.17 15:32MTI

Meghalt egy vaddal ütköző motoros vasárnap a 73-as főúton Felsőörs térségében - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Kucsera Katalin elmondta: a baleset a 73-as főút 10-es kilométerszelvényében történt, az ütközésben egy ember a helyszínen életét vesztette, egy másik megsérült.

Mint kiderült, egy közel 200 kilós szarvas rúgta le a motorról a sofőrt és az utasát vasárnap délután. A szarvas valószínűleg át akarta ugrani őket, amikor meglátta a motort, de nem sikerült. Egy pár utazott rajta, a férfi a helyszínen meghalt, a nő pedig életveszélyes állapotban van. A szarvas is elpusztult, miután a földre zuhant, 200 méterrel arrébb az erdőben találták meg. Megrázó képek következnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.