Szörnyű baleset

Tragédia: vízbe fulladt egy 3 éves kislány a sárvári gyógyfürdőben

A rendőrség az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

2019.11.15 18:17ma.hu

Tragédia történt a sárvári gyógyfürdőben, vízbe fulladt egy három éves kislány - tudta meg a 24.hu.

A lap megkereste a rendőrséget az üggyel kapcsolatban, azt a választ kapták, hogy a rendőrség az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Keresték a gyógyfürdőt is, ám a recepcióstól azt a tájékoztatást kapták, hogy a vezetők közül már senki nincs bent.

A fürdő közleménye

"2019. november 10. napján, vasárnap délelőtt sajnálatos baleset történt a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdő hullámmedencéjében. Egy hároméves kislány a 120 cm-es vízben kb. 3 percig volt a víz alatt, amikor a medenceőr felfedezte. Sajnos az azonnali orvosi segítség ellenére másnap a kórházban életét vesztette.

A fürdő társaság által elrendelt belső vizsgálat szerint a hatályos jogi előírásoknak megfelelő létszámú és képzettségű személyzet szakszerű és gyors feladatellátása ellenére következett be a baleset. Üzemeltetési szabálytalanságot a belső vizsgálat nem állapított meg.

A hatósági vizsgálat folyamatban van, a felelősség megállapítása az Ő feladatuk."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.