Brutális

Baseballütővel verte a kamionsofőr az őt megállító közutast

Baseballütővel ütött egy kamionos egy közutas dolgozót Szikszónál, amiért az megállította egy szabálytalan előzésnél.

2019.11.12 19:00ma.hu

A Magyar Közút Nonprofit KFT. erről szóló bejegyzése szerint az eset még október elején történt. Szikszónál jelzőőrös forgalomirányításra volt szükség, amikor a tilos jelzés ellenére egy kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort. Erre a jelzőőr, Tamás a kamion elé lépett, hogy megakadályozza a szabálytalan előzést.

A sofőr erre lehúzta az ablakot, kezébe vett egy baseballütőt, és azzal kezdte verni a jelzőőrt. Amikor egy munkatársa a segítségére sietett, a poszt szerint a sofőr kis híján fellökte a férfit a kamionnal. A helyszínre ezután rendőrt hívtak.

A címlapfotó illusztráció.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.