Baleset

Hajmeresztő részletek a vecsési vonatbalesetről - videó

Egy taxis vasárnap Vecsésen becsúszott autójával a vasúti átjáróban a peron és a vágány közé, a kavicságyba.

2019.11.12 08:11ma.hu

A sofőr mindent megtett, hogy autója kiszabaduljon a csapdából, de lecsukódott előtte és mögötte a sorompó, így végül fel kellett adnia - a vonat megérkezése előtti utolsó pillanatban kiugrott és ez megmentette az életét. A szerelvény viszont ripityára törte a sárga fóliás taxit.

"Kollégánk nem sérült meg, de szörnyen megviselték a történtek, senkinek nem akar beszélni róla. Érthető, hiszen elveszítette az autóját, a munkáját. Most otthon pihen, próbálja újratervezni az életét" – mondta a Blikknek a 6x6 taxitársaság egyik munkatársa.

A helyiek szerint nagyon csukódik le a sorompó és olyan sűrűn, gyorsan jönnek a vonatok, hogy vannak, akik gyalog is rettegnek itt átkelni. Az autós balesetek sem ritkák, egy helyi szerint az átkelés felér egy bátorságpróbával.

A balesetet okozó taxisofőr elveszítette a munkáját, de ellene a közlekedés elleni bűncselekmény elkövetése miatt nyomoz a hatóság – közölte a Pest megyei Rendőr-főkapitányság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.