Baleset

Integető rendőr miatt repült le az Árpád hídról egy furgon

Egy másik baleset miatt gyalogosan figyelmeztette lassításra az autósokat, amikor jött a baj.

2019.11.07 06:36ma.hu

Hétfő este óriási fennakadásokat okozott az a baleset, amely az Árpád híd budai hídfőjénél történt. Az Infostart tudósítása szerint egy, a Szentendrei úton történt baleset miatt a Flórián téri felüljárón gyalogos rendőrök integetve igyekeztek lassításra bírni a kanyarba nagy sebességgel érkező autósokat.

Nem sokkal később lezárták a felüljárót egy másik baleset miatt, de akkor még nem lehetett tudni, hogy a két esetnek köze van egymáshoz. A bpiautosok.hu most viszont megosztott egy fedélzeti kamerával készített videót, amelyből kiderül, hogy az integető rendőr látványára fékezésbe kezdő autók közül az egyik, egy fehér furgon a nedves burkolaton megcsúszott, kidöntött egy oszlopot, majd a villamossínekre esett.

A Vezess megkérdezte a rendőri intézkedésről a BRFK sajtóosztályát, de nem kapott választ.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.