Erőszak

Több nőt is megtámadott egy férfi Budapesten

Jó pár alkalommal is éjszaka próbált lecsapni, de a védekezni próbáló nők mindannyiszor elijesztették.

2019.11.06 10:31ma.hu

Idén június 10-én hajnali 2.40-kor egy férfi odalépett egy, a IV. kerületi Ócveánárok utcában sétáló nőhöz, akivel dulakodott, majd amikor a nő sikítani kezdett, az elkövető elszaladt.

Július 12-én szintén éjjel a nem túl messzi Harsányi Kálmán utca közelében lévő vasúti töltésnél támadott meg ugyanő egy fiatal nőt, akivel erőszakoskodott, de a nő ellenállt, a férfi elmenekült.

Október 26-án hajnalban "triplázhatott" a férfi, a 914-es éjszakai busz végállomásánál egy nővel együtt szállt le, elsétált egy Megyeri úti hát lépcsőházáig, ott érte utol, ahol fogdosni kezdte, de megtámadott nő ekkor is védekezett, amitől a támadó megijedt és elszaladt.

A nyomozók a kamerafelvételek segítségével azonosították a 30 éves Sz. Andrást, akit hétfőn Újpesten - otthon - el is fogtak és őrizetbe is vették. Előzetesbe kerülhet - derült ki a rendőrség tájékoztatásából.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.